FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Performance de dansa-teatre que ens transporta a l’univers humorístic, claustrofòbic i surrealista de l’escriptor Franz Kafka. Una habitació al mig del carrer. Un home esmorza abans d’anar a treballar. El veiem des de l’exterior. De sobte la porta s’obre. Ja no hi ha dins ni fora: tots som Josef K. Un nou projecte de la companyia AuMents que té en el moviment i en la participació del públic els dos eixos de la seva acció dramàtica. Producció integrada en el projecte Carrer 2014-2015 de l’Euroregió Pirineus – Mediterrània. Espectacle sense seient.

Fitxa artística

Concepte i direcció: Tomeu Gomila Intèrprets: Catalina Carrasco, Gaspar Morey, Marc de Pablo Assistent de direcció: Marc de Pablo Tècnic: Manuel Martínez. En coproducció amb L'Atelline (França), Cratère Surfaces (França) i FiraTàrrega

Web

www.auments.com

Actuacions
  • Dia 11: 18:30; 20:00
  • Dia 12: 18:30; 20:00
Espai
Escola Mª Mercè Marçal
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Tomeu Gomila
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×