FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

No hi ha anhel possible si no connectem amb les restes del que vam ser. Però, què passa quan la memòria ja no alimenta sinó que entristeix? Sapucay és el crit valent de tres germanes que sobreviuen en una estampa rural, de caràcter quasi mitològic. Una barreja surrealista entre el musical americà i el drama realista. Una mena de Dallas aborigen a la vora del riu Paraná. Una peça plena de contrastos entre els microgestos i l'explosió animal d'una teatralitat que colpeix per la intensitat de les seves interpretacions.

Fitxa artística

Creació i direcció: Juan Pablo Miranda Ajudantia de direcció: Melina Pereyra i Neus Suñé Creació i interpretació: Constanza Aguirre, María García Vera i Melina Pereyra Disseny d’escenografia, d’il·luminació i de vestuari: Adrià Pinar Marco, Víctor Peralta i Mireia Cardús Imatge: Irina Bravo Video: Bruno Zaffora

Web

www.chromateatre.com

Actuacions
  • Dia 12: 22:00
  • Dia 13: 18:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Noves dramatúrgies
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Juan Pablo Miranda
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×