FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Una misteriosa caravana. Hi ha hagut un assassinat i el públic ha de fer gala del seu enginy per descobrir l’assassí i reconstruir l’escena del crim. Reivindicant el carrer com a lloc de trobada, Itinerània practica la intervenció efímera i festiva de l’espai públic. Les seves creacions, instal·lacions construïdes bàsicament en ferro i fusta, són estructures senzilles i ginys de mecànica bàsica a la vista. Una proposta marcadament participativa que desperta la curiositat dels espectadors de totes les edats.

Fitxa artística

Idea: Fortià Coromina Producció: Itinerània

Web

www.itinerania.com

Actuacions
  • Dia 11: 10:30; 17:00
  • Dia 12: 10:30; 17:00
  • Dia 13: 10:30; 17:00
Espai
E. La Maleta

Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Fortià Coromina
Estrena
Idioma
No text
Durada
180'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×