FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Un espectacle dins d’un altre espectacle. Una coctelera de llenguatges parlats, cantats i ballats. Peça de dansa-teatre de carrer amb música en directe que reflexiona sobre la posició que pren l’espectador en una representació artística, partint del prejudici inconscient fins arribar a la crítica conscient. D’aquesta mateixa companyia vam gaudir el 2013 a FiraTàrrega la seva proposta de dansa urbana “4 x 4”.

Fitxa artística

Intèrprets: Henrique de Souza, Marina Scotto, Thiago Luiz Almeida, Sergio Nguema, Iñar Sastre Música original: Iñar Sastre Text: Col·lectiu Coreografia: Asier Zabaleta, amb la col·laboració dels ballarins

Web

www.ertza.com

Actuacions
  • Dia 11: 19:30
  • Dia 12: 19:30
  • Dia 13: 19:30
Espai
Pl. Major

Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Asier Zabaleta
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×