FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A cavall de l’arquitectura, l’art, la fotografia i les noves tecnologies, Xevi Bayona ―actual director artístic del festival Lluèrnia d’Olot― nodreix els projectes arquitectònics d’eines visuals i conceptes artístics i els treballs artístics de coneixements arquitectònics i geomètrics. Un treball des de l’experimentació, la il·lusió, la interpretació i el respecte per l’entorn. Aquí ens proposa un recinte de contemplació enmig de palots, elements de fusta vinculats als arbres fruiters, capaços d’encerclar una atmosfera on uns ginys suspesos d’uns màstils generen un ambient de llum, color i so. Una reinterpretació personal del concepte de bosc. Hi haurà control de flux de públic. Horaris d’obertura: Div i dis: 11-14h / 18-00h Diu: 11-14h / 18-21h

Fitxa artística

Amb el despatx al centre de la ciutat d’Olot, treballa intensament a cavall de l’arquitectura, l’art, la fotografia i les noves tecnologies, una barreja de disciplines que es retroalimenten i es complementen les unes amb les altres. Els projectes arquitectònics es nodreixen d’eines visuals i conceptes artístics, els treballs artístics de coneixements arquitectònics i geomètrics, un treball des de l’experimentació i il·lusió, des de la interpretació i respecte de l’entorn social, físic i cultural.

Web

xevibayona.com

Actuacions
  • Dia 11: 11:00; 18:00
  • Dia 12: 11:00; 18:00
  • Dia 13: 11:00; 18:00
Espai
La Fassina
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Xevi Bayona
Estrena
Idioma
No text
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×