FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

1 Watt es proposa revelar tot el potencial de cada lloc, perquè cada espai ens explica una història en la qual ens trobem involucrats. Un procés d'escriptura per a espais públics que aporta nous punts de vista sobre les nostres ciutats, sobre els carrers i les cantonades, sobre els seus racons i refugis. Una estructura dramatúrgica que incorpora la fragilitat, el desequilibri, els moments buits, l'imprevist. «El primer cop que vam ser a l’avinguda Catalunya vam tenir la sensació d'estar envoltats de forces molt poderoses. Vam avançar amb la sensació d'alguna cosa que se'ns oferia per a ser consumida. D'on venia aquesta energia? És el que volem descobrir. Equipats amb cordes, megàfons, fustes i calçat resistent, sondarem el cor i l'energia de Tàrrega». PRODUCCIÓ TRANSNACIONAL FIRATÀRREGA 2015. En Potència ha estat creat a Tàrrega per a la Fira. Amb el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, en el marc del projecte «CARRER - Circuits de les Arts del Carrer Euroregionals»

Fitxa artística

Intèrprets: Pierre Pilatte, Sophie Borthwick, Alexandre Thery, Matthias Forges, Nadir Bouassria, Erwan Quintin. Con la ayuda de Ernesto Collado.

Web

www.1watt.eu

Actuacions
  • Dia 11: 11:00
  • Dia 12: 11:00
  • Dia 13: 11:00
Espai
Pl. Carme - Itinerants
Gènere
Site Specific
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Col·lectiva Cie. 1Watt
Estrena
Idioma
Multi
Durada
60'
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×