FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Resultat d’una pràctica creativa liderada per la directora i dramaturga alemanya Sigrun Fritsch, directora artística de la companyia Pan·Optikum. Els alumnes han experimentat la realitat del procés d’escenificació d’un espectacle pensat per a un espai no convencional, en aquest cas el claustre de l’Escola Pia de Tàrrega. Basada en l’experiència de transmissió de coneixement entre un artista i un jove creador ―entre un mestre i un deixeble―, la proposta desenvolupa el concepte de participació, del treball en grup, remarcant la importància de les veus dins un col·lectiu. Espectacle sense seient.

Fitxa artística

Intèprets: Andrea Paz Cortés, Catalina Lans, Claudia Lizeth González, Daniel Alcántara, Montserrat Ángeles Peralta, Thania Paulina Flores, Yesica Merlene Juarez, Jaume Nieto, Lluki Portas, Maria Capell i Eduardo Pérez.

Web

www.firatarrega.com

Actuacions
  • Dia 11: 23:00
  • Dia 12: 21:00
Espai
Escola Pia

Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Sigrun Fritsch
Estrena
Idioma
Cast
Durada
100'

Localització de l'espai

Cerca al web

×