FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A.U.R.A és un esdeveniment coreogràfic que necessita del públic per existir. Amb el pretext de llegir l’aura i d’oferir una sessió pseudoterapèutica, els mestres de cerimònia situen els espectadors sota el focus. Un espectacle de teatre-dansa, una instal·lació basada en la interacció, tant dels diferents mitjans que entren a escena (dansa, text, visuals i música) com del públic, que serà l'eix vertebrador de les escenes. Un ritual lúdic, divertit i participatiu que transita des de la creença cap a la crítica, des del cinisme adult cap a la fascinació més infantil. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2015. L’entrada no garanteix el dret a seient

Fitxa artística

Intèrprets: Carles Casallachs i Marina Colomina Dramatúrgia: Lidia González Zoilo Espai i vestuari: Abast Elàstic Disseny video: Carme Gomila, Abast Elàstic Disseny so: Carles Tardio, Abast Elàstic Producció i distribució: Mònica Pérez (Antic Teatre) Laboratori de Creació 2015 de FiraTàrrega. Una producció d'Antic Teatre i FiraTàrrega, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Web

https://carlescasallachs.wordpress.com | https://marinacolomina.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 11: 21:00 (cat)
  • Dia 12: 00:00 (cat); 23:00 (ang)
  • Dia 13: 01:00 (cat); 21:00 (ang)
Espai
Pl. dels Comediants
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Carles Casallachs i Marina Colomina
Estrena
Idioma
Multi
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×