FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Com a resultat d’un taller de coreografia amb direcció de loscorderos.sc, divuit ballarines estudiants participen en aquest espectacle que reivindica el paper de la dona en un món on els homes li roben la llibertat a base de falses promeses de prínceps blaus, regnes de fantasia i paritat. Un crit per totes les dones que segueixen lluitant, per les que no poden fer-ho i per les que ja van perdre la fe en la lluita. Una experiència professionalitzadora per reforçar fora de les aules la formació d’aquestes ballarines, en la qual participen l’Institut del Teatre, el festival Sismògraf d’Olot i FiraTàrrega.

Fitxa artística

Creació i direcció: David Climent, Pablo Molinero [loscorderos.sc] Interpretació: Alba Menéndez, Almudena Pardo, Amanda Rubio, Ana Barroso, Anna Feliu, Aran Casadevall, Carme Carretero, Daniela D'acosta, Francisca Araújo, Igone López, Isadora López, Jesús Aragón, Núria Salas, Paloma Muñoz, Raquel Klein, Teresa Serrat, Vanesa Mingorance, Zaida Fernández Coordinació: Lipi Hernández Assistència direcció i producció: Javier Guerrero Producció: Pilar López. Amb la col·laboració de: Conservatori Superior de Dansa / Institut del Teatre, Festival Sismògraf, FiraTàrrega, Graner

Web

https://loscorderos.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 11: 18:00
  • Dia 12: 18:00
  • Dia 13: 18:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Director
loscorderos.sc
Estrena
Idioma
Cast
Durada
20'

Localització de l'espai

Cerca al web

×