FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Dos éssers humans, dos universos que es construeixen plegats. Passegen entre el moviment, la fragilitat del desequilibri, les contradiccions i les solucions impossibles. Amb un vocabulari escènic propi i dirigida per Bet Miralta, Purpusii és el fruit d’un treball d’investigació sobre el moviment, la poesia, la sonoritat, el silenci, la comicitat i la tècnica de circ. Circ físic, absurd i irreal en un món que evidencia l’estupidesa humana. Accés recomanat pel Pg. de Simó Canet

Fitxa artística

Intèrprets: Silvia Capell, Sergio González Composició musical: Xavier Boixadera Vestuari: Nené

Web

www.ciaendiciembre.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 11: 19:00
  • Dia 12: 19:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Bet Miralta (Escarlata Circus)
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×