FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Proposta lúdica i participativa per a tots els públics que té com a propòsit la descoberta de les diferents tècniques de circ. De la mà d’artistes que treballen en diferents companyies professionals, podreu pujar al trapezi, caminar sobre el fil o sobre l’esfera d’equilibris, pujar en un monocicle, provar de fer malabars amb anelles, pilotes o bitlles i fer girar el plat o el diàbolo. Un taller de circ ambientat a les golfes d’una casa antiga que obre els participants al joc de la imaginació i la creativitat.

Fitxa artística

Joan Lluis Montero (Skate), David Herrera, Marcel Aguilar

Web

www.losherrerita.com

Actuacions
  • Dia 11: 17:00
  • Dia 12: 17:00
  • Dia 13: 17:00
Espai
E. La Maleta

Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Infantil
Director
Miner Montell
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast
Durada
120'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×