FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

"Compra’m" és una explosió de relats que neix d’un punt central: la història de la Capsa de Pandora. Partint del mite grec, l’espectacle aborda la possibilitat de redimir el món sota el perill de destruir tot allò que ens importa. Una reflexió sobre la felicitat, sobre com som i com aparentem ser. Una dualitat que marca els personatges, que cauen en la temptació de deixar de ser ells mateixos i que són convidats perversament a adquirir una felicitat falsa. Una reflexió profunda sobre la buidor de la societat de consum que ens consumeix dia a dia. Una producció multidisciplinària en live cinema de la companyia d’exploradors audiovisuals Insectrotròpics, acompanyats de la música atàvica i fascinant de Tullis Rennie i el duet Za! i l'escenografia de Jordi Queralt.

Insectotròpics són mestres en l’art de barrejar pintura, música, teatre i vídeo. Nascuts el 2011 a Barcelona arran de la unió d’artistes amb trajectòries i llenguatges diferenciats, treballen amb ganes d’experimentar la fusió i la interacció de les seves disciplines per a la creació de nous espectacles i formats. El treball d’Insectotròpics se centra a desenvolupar una nova forma de relació amb el món de les arts i en la recerca d’un llenguatge propi i poc habitual que els ha obert les portes dels mercats internacionals. Amb la presentació de "Compra'm", FiraTàrrega completa un procés d’acompanyament de la companyia que ha passat per la programació de l’espectacle “La Caputxeta Galàctica” (2011), la inclusió de “Bouazizi” dins els Laboratoris de Creació 2013 i que culmina ara amb l’encàrrec d’aquest espectacle inaugural de gran format.

Fitxa artística

Creació visual: Laia Ribas, Vicenç Viaplana, Xanu, IEX Actrius: Mar Nicolás, Padi Padilla Música: Tullis Rennie, Za! (Eduard Pou & Pau Rodriguez) Maquillatge i caracterització: Marta Lofi Operadors de càmera: Marina Arias, Paris Talan Producció: Maria Thorson Direcció tècnica: Aleix Ramisa Vídeo: Albert Sellés Espai escènic: Jordi Queralt Suau Ajudant Espai Escènic: Guilhèm Vilches. Amb la col·laboració de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, Ajuntament d’Olot, Animac Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya i Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida.

Web

www.insectotropics.com

Actuacions
  • Dia 10: 22:00
  • Dia 11: 23:00
  • Dia 13: 00:00
Espai
Pl. Hort del Barceloní
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Insectotropics
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×