FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Recreació teatral de la famosa conversa mantinguda al restaurant La Camarga entre la líder del PP català i Victoria Álvarez. A partir de l’enregistrament real de la conversa es construeix una ficció teatral que té l’objectiu de mostrar d’una manera esperpèntica i còmica, com funciona la nostra política i els passadissos que condueixen a la corrupció. Un treball que busca l’equilibri entre el teatre documental i la comèdia més esbojarrada. Una immersió en la més candent de les actualitats del director Jorge-Yammam Serrano.

Fitxa artística

Direcció i Dramatúrgia: Jorge-Yamam Serrano Ajudant de direcció i dramatúrgia: Nico Aguerre Intèrprets: Cristina Gàmiz, Anna Sabaté, Pep Durán Cap de producció: Cristina Ferrer Producció executiva: Carmen Flores Caracterizació: Toni Santos Vesturari: Eugenia Gusmerini Audiovisuals: La Rueda Films Producció: La Rueda, TeatrodeCERCA, Teatre Tantarantana Distribució: Claps Produccions Culturals

Web

www.cialarueda.com

Actuacions
  • Dia 12: 23:00
  • Dia 13: 19:00
Espai
Teatre Ateneu

Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Jorge-Yamam Serrano
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
70'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×