FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

La companyia de Dani Pannullo és un laboratori d’idees en ebullició permanent on convergeixen diferents disciplines i que té com a fil conductor la vida a les grans ciutats i com a punt de trobada la dansa urbana. En aquest cas ens presenten una part de l’espectacle Avalanche coreografiada per al carrer. Aquesta peça parla sobre l’inexorable pas del temps i ens trasllada a un món de confrontacions dansístiques on hi tenen cabuda els llenguatges populars i nous codis corporals, a la recerca de la bellesa en qualsevol de les seves formes possibles.

Fitxa artística

Ballarins (B-boys): Alejandro Moya (b-boy Lilkuest), Julián Gómez (B-boy Hu-lee), Miguel Ballabriga (B-boy Zomas), Rubén Martín (B-boy Chino) Football free-styler: Javier Sanz Aguilar

Web

http://danipannullo.com/

Actuacions
  • Dia 11: 21:40
  • Dia 12: 21:10
  • Dia 13: 20:10
Espai
Pl. Nacions

Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Dani Pannullo
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×