FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Artista formada en ballet i dansa contemporània que des del 2002 s’ha especialitzat en break, hip hop i dance i que ha actuat arreu del món. En aquest solo ret un homenatge a la llegendària Nina Simone, vocalista i activista dels drets civils. “For Nina" es du a terme també en memòria de Marjory Smarth, pionera de la House Dance, mestra i artista singular traspassada recentment. Nina Simone i Marjory Smarth dues lluitadores per la llibertat que inspiren el món amb el seu art.

Fitxa artística

Ephrat Asherie

Web

www.ephratasherie.com

Actuacions
  • Dia 11: 21:05
  • Dia 12: 20:35
  • Dia 13: 19:35
Espai
Pl. Nacions

Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ephrat Asherie
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
5'
País
Estats Units

Localització de l'espai

Cerca al web

×