FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Ousmane Wiles és un ballarí nascut al Senegal i format des dels 6 anys en la dansa tradicional de l’Àfrica occidental, que ha tingut ocasió de treballar com a professor de dansa en diverses escoles de Nova York i ha actuat dins i fora dels EUA. En aquest solo explora la connexió entre la West African Dance, el House Dance i el Street Jazz. Una peça altament enèrgica que fusiona la dansa tradicional del Senegal, Mali i Guinea amb el House Dance i el Vogue.

Fitxa artística

Ballarí: Ousmane Omari Wiles

Web

Www.maimounakeita.com

Actuacions
  • Dia 11: 21:10
  • Dia 12: 20:40
  • Dia 13: 19:40
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ousmane Omari Wiles
Estrena
Idioma
No text
Durada
5'
País
Estats Units

Localització de l'espai

Cerca al web

×