FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Comediants, músics, malabaristes, aquest trio atípic ha renovat la figura del clown gràcies a una poètica d’arrel superrealista que busca l’equilibri entre la modernitat i el classicisme provocant una allau de rialles. Durant més de trenta anys de gira arreu del món han defensat amb força l’art del clown, una tasca distingida amb diferents reconeixements, com ara el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya el 2011. Ara ens presenten una selecció dels seus millors esquetxos, combinada amb algunes novetats, a la manera d’un xou «the best of». No us els podeu perdre.

Fitxa artística

Interpretació: Marceline, Sylvestre et Zaza Guió: Los Excéntricos Construcció del piano: Zaza Marionetes: Sylvestre et Ventura & Hosta Cartrons Llum i so: Alexandre Barthés, Marta G.Aguado Producció: Los Excentricos Suport: ICECI, INAEM, Institut Ramon Llull, Pôle National du Cirque Languedoc-Rousillon, Trapezi

Web

www.losexcentricos.com

Actuacions
  • Dia 11: 21:00
  • Dia 12: 21:00
  • Dia 13: 19:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Clown
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Los Excentricos
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
70'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×