FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

FiraTàrrega acull un cop més aquesta companyia francesa històrica, bregada en teatre de carrer, música, humor, objectes, titelles i enginys, i que darrerament s’ha especialitzat en les atraccions teatralitzades de carrer per a tots els públics. En aquesta ocasió ens presenten 3 instal·lacions, una de les quals (“Monstre Jeux”) en estrena a l’Estat espanyol. Una excel·lent ocasió per endinsar-se en l’univers poètic i imaginatiu d’aquests artistes de l’entreteniment familiar. Horaris Div- Diu: de 12h a 14h / de 17h a 21h

Fitxa artística

CABANE DE JARDIN - Author-director: Alain Benzoni Concept and mechanical construction: Serge Yovovitch Sculptors: Lucie Delpérié, Hervé Quilliot, Julien Lett Woodwork: Simon Thorens Electricien: Pascal Dumerger Saddler: Claire Lecampion Wardrobe mistress: Géraldine Clément Artist/musician: Séverine Bruniau

L'ORGARÊVE ET SES JOYEUX NUAGES - Author-director: Alain Benzoni Organ builder: Christian Fournier Alpes horns maker: Patrick Bron Concept-mechanical construction: Serge Yovovitch Music composer: Patrick Mathis Woodwork: Simon Thorens Electrician: Pascal Dumerger Wardrobe mistress: Géraldine Clément Artist : Emmanuel Cheau

MONSTRE JEUX - Author-director: Alain Benzoni Woodwork: Simon Thorens

Web

www.theatre-toupine.org

Actuacions
  • Dia 11: 12:00; 17:00
  • Dia 12: 12:00; 17:00
  • Dia 13: 12:00; 17:00
Espai
E. Reguer
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Infantil
Director
Alain Benzoni
Estrena
No
Idioma
No text
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×