FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

La companyia sorgeix el 2013 amb l’objectiu d’investigar els gèneres i els dispositius escènics tradicionals. Ara presenten un acostament contemporani al gènere de l’acte sacramental amb una adaptació de Calderón de la Barca. Un home somia que és Baltasar ―rei bíblic que va impulsar la construcció de la torre de Babel― i convida els comensals a un sopar per commemorar les seves victòries. L’espectacle inverteix la relació de l’espectador amb la representació. D’entre tot el públic, 12 espectadors podran seure a taula amb els actors i es veuran involucrats dins de la peça, com a participants de l’acció dramàtica.

Fitxa artística

Intèrprets: Jesús Barranco, Enrique Cervantes, Rubén Frías, Kev de la Rosa, Alejandro Pau, Antonio R. Liaño Adaptació: Carlos Tuñón Ajudant direcció i dramatúrgia: Sergio Adillo Assessoria vers: Santi Ortiz, Sergio Adillo Estètica: Antonio Jiménez Il·luminació / Cap tècnic: Miguel Ruz Implantació artística: Aaron Lobato Pa: Beatriz Mora GODEMI Assessoria musical: Virginia Gutiérrez, Jorge Bedoya Audiovisual: Javier de Pascual, Gonzalo Bernal Fotografia: Álex Larumbe, Paco Esteve

Web

www.losnumerosimaginarios.com

Actuacions
  • Dia 11: 19:00; 23:00
  • Dia 12: 19:00; 23:30
  • Dia 13: 20:00
Espai
E. Sinaia

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Carlos Tuñón
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
120'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×