FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Companyia nascuda el 2010 que entén les arts circenses com un llenguatge educatiu i transformador que ens ajuda a comprendre el món amb humor i respecte. L’espectacle es desenvolupa a través d’una escriptura de teatre físic i codis de dansa i circ. Un cant al risc, al plaer, al ritme i a la música. La història d’una trobada entre dues persones, explicada amb humor, senzillesa i molta elegància. El joc poètic es converteix en el llenguatge que els dos comparteixen i que, finalment, els acabarà unint.

Fitxa artística

Coreografia: Ingrid Magrinyá Intèrprets: Ana Castrillo, Hugo Gauthier Vestuari: Pep4 Atrezzo: Karlos Herrero Espai de creació: La fábrica de Chocolate Fotografia: Pilo Gallizo Disseny/Vídeo/Web: www.luislo.com

Web

www.dclickweb.net

Actuacions
  • Dia 11: 22:00
  • Dia 12: 20:00
  • Dia 13: 19:00
Espai
E. 23 Arts
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Amparo Noguès
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×