FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Pinocchio és la història d’un nen lliure, sense prejudicis ni complexos, desobedient i entremaliat, però alhora molt ingenu, que es veurà immers en diverses aventures que el faran créixer i madurar fins a l’extenuació. Geppetto, amb l’instint protector del pare, vetlla per la seva educació. La Baldufa ens ofereix una reinterpretació del clàssic de Carlo Collodi. Un conte que ens fa reflexionar sobre l’educació, l’esforç, la responsabilitat i la sinceritat.

Fitxa artística

Adaptació: La Baldufa: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan Intèrprets: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan Música: Óscar Roig Disseny de llums: Miki Arbizu Disseny escenogràfic i de vestuari: Carles Pijuan Construcció d’escenografia: Juan Manuel Recio, Carles Pijuan Tècnic a escena: Miki Arbizu Producció: Enric Blasi, Amàlia Atmetlló Oficina: Isabel Mercé, Pilar Pàmpols Coproducció: Théâtre du Cloître, Scène Conventionnée, Festival National de Bellac Col·laboració: ICEC – Generalitat de Catalunya, INAEM – Ministerio de Cultura

Web

www.labaldufateatre.com

Actuacions
  • Dia 11: 11:30; 17:00
  • Dia 12: 11:30
Espai
Teatre Ateneu
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Jokin Oregui i La Baldufa
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×