FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una unitat d’embargament té la missió d’endur-se el piano d’un músic que s’ha quedat a l’atur a causa de les retallades en els pressupostos culturals. El músic es fa fort a casa seva i els visitants han d’usar tècniques d’assalt de primera classe, a despit de tota mena de contingències imprevisibles que condueixen a un final superrealista. Un espectacle que combina el clown amb l’acrobàcia, la dansa vertical i la música en directe. Els més fidels recordareu el seu pas per FiraTàrrega el 2011 amb l’espectacle “Nuova Barberia Carloni”. Una coproducció de Teatro Necessario i Mattatoio Sospeso.

Fitxa artística

Intèrprets: Leonardo Adorni, Jacopo Maria Bianchini, Marco Mannucci, Alessandro Mori Dramatúrgia: Carlo Susa Escenografia: Yurji Pevere Coproducció: Teatro Necessario Mattatoio Sospeso, amb el suport de C.L.AP.Spettacolo dal vivo

Web

www.teatronecessario.it | www.mattatoio.org

Actuacions
  • Dia 11: 11:00
  • Dia 12: 11:00
  • Dia 13: 11:00; 19:00
Espai
Pl. Sant Antoni
Gènere
Teatre d'humor
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Mario Gumina
Estrena
Idioma
Cast
Durada
50'
País
Itàlia

Localització de l'espai

Cerca al web

×