FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La necessitat, la naturalitat, la verticalitat, la caiguda, l’impuls i el contacte són els elements al voltant dels quals el coreògraf Sharon Fridman vertebra la seva recerca del moviment. A "Caída libre", la supervivència és una qüestió vertical: aixecar-se després d’haver caigut constitueix un cicle infinit que es reprodueix cada dia. Tots som partícips d’aquesta dinàmica asimètrica, però cadascú la sent única i intransferible. Sempre immersos en grups procurem trobar el sentit, la llibertat, comprovant si és possible la caiguda lliure.

Fitxa artística

Assistents coreografia: Arthur Bernard-Bazin, Carlos Fernández Ballarins: Pau Cólera, Jonathan Foussadier, Maite Larrañeta, Alejandro Moya, Melania Olcina, Léonore Zurflüh Dramatúrgia: Antonio Ramírez-Stabivo Composició musical original: Luis Miguel Cobo Escenografia i disseny gràfic: oficina 4play Disseny il·luminació: Sergio García Domínguez Vídeo: Damián Varela, Eva Viera Tour management: Nacho Azagra Comunicació: Laura Gil Diez Fotografia dossier: Jesús Ubera. Una coproducció de Mercat de les Flors i Theater im Pfalzbau.

Web

http://www.sharon-fridman.com/

Actuacions
  • Dia 10: 20:00
  • Dia 11: 23:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Dansa
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sharon Fridman
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×