FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Protegits per la foscor de la nit, dos homes observen l’interior d’una casa des del jardí. Han de transmetre una notícia desagradable a la família. A partir d'aquest argument, inspirat en la peça «Interior» de Maeterlinck, l'espectacle explora com es pot capgirar l'ordre de les coses i de quina manera ens protegim dels tombants de la vida amb la seguretat que proporciona una llar. El treball d'aquesta jove companyia proposa anar més enllà de la pura narrativitat, incorporant una visió política del món i una crítica activa de l’entorn, amb l'objectiu que els espectadors experimentin una vivència emocional i s'integrin activament en l'acció dramàtica. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2015. Aquest espectacle inclou un breu recorregut a peu. L’espectacle se segueix mitjançant auriculars. Els espectadors hauran de deixar un document acreditatiu en dipòsit.

Fitxa artística

Text original: Maurice Maeterlinck Traducció, adaptació i direcció: Pau Masaló Intèrprets: Cristina Arenas, Eduard Autonell, Òscar Castellví, Marina Congost, Anna Enrich, Toni Guillemat, Aleix Melé i Júlia Rodón Ajudant direcció: Roberto Romei Disseny d'espai, vestuari i il·luminació: Irene Dobón i Alba Macfarlane Disseny de so: Nicolás Villa Composició musical: Rayo-60 Construcció d'escenografia: La Forja del Vallès Agraïments: Roger Bernat / FFF, Grup Xarxa (Torelló), Teatre esSela, Jordi Rodón, Ramon Autonell, Xavier Masaló, Mercè Aregall, Sílvia Ferrando, Victoria Szpunberg, Raúl Torres, FiraTàrrega, veïns de Claravalls, mecenes de Verkami, Nau Ivanow

Web

www.ignifuga.net

Actuacions
  • Dia 11: 21:00
  • Dia 12: 21:00; 23:00
  • Dia 13: 21:00
Espai
E. Ignífuga
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Pau Masaló
Estrena
Idioma
Cast / Eng
Durada
70'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×