FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

#relleus és una proposta participativa que invita a caminar per la ciutat d’una manera lúdica. Com cada vegada que ens disposem a dur a terme una acció, s'activaran nous paràmetres dissenyats específicament per al lloc i que s'explicaran breument abans de començar. Cal venir amb tot a punt per caminar sense pausa durant aproximadament una hora. Porteu calçat còmode, una mica d’aigua dins una bossa lleugera i roba adequada segons el temps previst (en cas de pluja no se suspendrà). #caminarsensecamí #urbanismeefímer #complicitatentredesconeguts.

Fitxa artística

Deriva Mussol està formada per Jordi Lafon i Eva Marichalar-Freixa en col·laboració amb la gent que participa en les nostres propostes

Web

www.derivamussol.net

Actuacions
  • Dia 11: 10:00
Espai
Pl. Carme - Itinerants
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Eva Marichalar-Freixa i Jordi Lafon
Observacions
Deriva Mussol és una proposta sobre el caminar i la deriva que explora possibilitats de creació i aprenentatge en contextos contemporanis. Ens agrada generar accions i compartir espais oberts, permeables i en moviment.
Estrena
Idioma
Multi
Durada
90'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×