FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Hi ha un alemany, un americà i un italià... Sembla el començament d'un acudit tronat, però aquesta és una història amb un rerefons ben real. Tres soldats-pallasso, veterans de totes les guerres de la història recent, arriben amb el seu jeep militar per erigir un monument als caiguts i recordar-nos l’estupidesa recurrent de l’espècie humana. Una comèdia visual per a tots els públics que, a través de l’enginy del pallasso, gags, malentesos i traïcions, se’n riu de les debilitats col·lectives.

Fitxa artística

Intèrprets: Davide Visconti, Alessandro La Rocca, Andrea Ruberti Escenografia: Alessandro Aresu, Gianni Zoccarato Vestuari: Mirela Salvischiani Música: Marco Pagani Coproducció: Eccentrici Dadarò - ifratellicaproni

Web

www.glieccentricidadaro.com

Actuacions
  • Dia 11: 11:00
  • Dia 12: 11:00
  • Dia 13: 11:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Clown
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Mario Gumina
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
País
Itàlia

Localització de l'espai

Cerca al web

×