FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una trobada en un hotel desencadena l’acció d’aquesta obra de text, en clau de thriller, que explora la relació entre dues parelles que es dediquen al disseny de moda. Una peça inquietant de Harold Pinter sobre les múltiples cares de la veritat i sobre la lluita cruel i dolorosa per esbrinar-la, que es representa per primer cop a l’Estat espanyol. Com va dir l’autor en rebre el Nobel de Literatura, «a vegades creus que tens la veritat d’un moment i, aleshores, se t’esmuny de les mans i s’escapa». Projecte IT Emergents, conjuntament amb el Grec, Temporada Alta i FiraTàrrega.

Fitxa artística

Traducció: Víctor Muñoz i Calafell Intèrprets: Òscar Intente, Alberto Díaz, Laura Pujolàs, Sergi Torrecilla Espai Escènic: Xesca Salvà Il·luminació: Sergi Torrecilla Vestuari: Nídia Tusal Caracterització: Toni Santos Fotografia: Roser Blanch Ajudant de Direcció: Ignasi Guasch Disseny de so: Joan Solé Producció executiva: Maria G. Rovelló

Web

www.laruta40.net

Actuacions
  • Dia 11: 22:00
  • Dia 12: 11:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Albert Prat
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
75'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×