FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Després de participar en la producció 2014 del Cirque du Soleil (Kurios - Cabinet of curiosities) aquest artista còmic i de carrer ens porta la història surrealista d’un home frustat i solitari, un empleat del servei nacional de Correus que passa els diumenges pescant i escoltant la ràdio, mentre imagina que és un famós jugador de tennis i un munt de bestieses més. Un espectacle de clown i d’humor absurd dirigit per Adrian Schvarzstein.

Fitxa artística

Coproduction MirabiliaFestival/FestinaLente

Web

www.thelosershow.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 11: 12:00
  • Dia 12: 01:00; 12:00
Espai
E. 23 Arts
Gènere
Clown
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Adrian Schvarzstein
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
País
Itàlia

Localització de l'espai

Cerca al web

×