FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

«Sona el despertador, em llevo i, com cada dia, em preparo un cafè. De sobte, a la meva mà, en lloc d’una tassa hi tinc una sabata. Busco una resposta i trobo una dona... Estic somiant?» Espectacle que fusiona el teatre gestual, el circ, la dansa i la manipulació d’objectes per explicar la història d’un personatge que un bon dia desperta en un món fantàstic. Un món màgic i absurd, poètic i còmic a la vegada. No sabràs si estàs despert o estàs somiant. Premio Off de Calle Fiestas del Pilar 2014

Fitxa artística

Intèrprets: Oscar Valsecchi,Yolanda Gutiérrez,Rebeca Gutiérrez,Sira Bover Direcció artística: Oscar Valsecchi Escenografía: Francisco Torrejon, Fred Labbe, Capicua Vestuari:Capicua Disseny gráfic: Joan Lavandeira Técnic d’il·luminació i so: Oscar Valsecchi, Oril Escursell Edició de vídeo: Marc Canal Uro Producció: Capicua Idea i guió original: Capicua

Web

www.capicuacirc.com

Actuacions
  • Dia 11: 18:30
  • Dia 12: 18:30
  • Dia 13: 19:00
Espai
E. Reguer B

Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Oscar Valsecchi
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×