FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Teníem un títol per a aquest projecte però ja no el tenim, igual que algunes persones tenien feina, casa, un cos sa, un nom i ja no el tenen. “En les cultures primitives, si algú no es perd, no es fa gran.” El trapezi, com perdre's, és l'art de no estar amb els peus a la terra, resistint dins del mercat a les hegemonies del producte. Treballant amb col·lectius locals en resistència, aquest projecte errant i circense parteix d'una investigació sobre els conceptes poder i resistència en relació a la construcció de la identitat, l'ètica del treball, els afectes i els cossos que produeix aquesta societat globalitzada. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2015. Espectacle sense seient.

Fitxa artística

Intepretació: Leire Mesa Col·laboració i dramatúrgia: Rolando San Martin Col·lectius i persones implicades: treballadors d'Indox Músics: Albert Sala, Carlos Miñarro, Javi Pelón, Sisco Ayala Agraïments especials: Mireia Sallarés, Manel Gutierrez, Carles Asensio, Carlos Vilchez, Natalia Fornet, Jesús Villamajó, Mireia Fontanet, Mercé Agusti, Goran Angelov y Marta Gil Audiovisuals i gràfica: Mireia Sallarés i Andrea Paz Cortés Una coproducció de FiraTàrrega, Subtopia i el Govern Basc

Web

www.leiremesa.com

Actuacions
  • Dia 12: 00:30; 20:30
  • Dia 13: 20:00
Espai
Cal Trepat
Gènere
Circ polític
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Leire Mesa
Observacions
Artista basca formada a Anglaterra i Suècia en diverses disciplines circenses, que ha treballat amb la companyia Nofit State Circus. Sota la mirada espectacular del circ, parteix d’una investigació sobre el poder i la resistència en relació a la construcció de la identitat en una societat globalitzada, treballant amb col•lectius locals afectats per la reestructuració productiva. Amb el trapezi com a eix central, Mesa desenvolupa una metàfora sobre la universalitat i les noves formes d’acció social i participació. Un espai per als qui han perdut la fe en el paradís. Qatar només existeix a les postals, a la Viquipèdia, a les promeses de prosperitat. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2015 Horarios: 20:30 hs
Estrena
Idioma
Cast
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×