FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Dramatúrgia de Daniela De Vecchi a partir del text breu “Legión” de Juan Mayorga i inspirada en els últims escrits de Pasolini on els espectadors són convidats a fer un recorregut pel nostre passat més recent, el de la transició espanyola. Un exercici que convida a conèixer diferents perspectives d'una mateixa història. Un relat de supervivències que transcorre entre les llums i les ombres. Una trobada que parla de la resistència posant al descobert la nostra llum interior que, encara que petita, sempre prova de trencar amb el totalitarisme de la foscor. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2014

Fitxa artística

Dramatúrgia i Direcció Daniela De Vecchi Textos “Legión” de Juan Mayorga, “Esperando Algo” de José Sanchis Sinisterra i “Ausencia” de Carla Rovira Intèrprets Eloi Benet, Anna Berenguer, Cris Codina, Esperança Crespí, Toni Figuera, Xantal Gabarró, Andrea Hernández, Joan Martínez, Xesco Pintó i Carla Rovira Participació DJ Leumas Il·luminació Ignasi Bosch Espai sistèmic Joan Fortuny Espai Sonor Daniela De Vecchi Vestuari Marianne Benny Perron Ajudant de direcció Julio Pérez i Marina Rojo Disseny gràfic Carles Murillo Fotografíes Eduard Ruezga Cap Tècnic Ignasi Bosch Coordinació del projecte Carla Rovira Cap de producció Marina Rojo Comunicació i Premsa Neus Molina i Lidia Figuera Producció LAminimAL Teatre Sistèmic Cooproducció Fira Tàrrega, Festival Grec i Festival Temporada Alta Col·labora Moritz Barcelona. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura. Producció inclosa al projecte IT Emergències coordinat per Eduard Molner, sota l’auspici del Grec, Temporada Alta i FiraTàrrega. / Production included in the IT Emergències project, coordinated by Eduard Molner, under the auspices of El Grec, Temporada Alta and FiraTàrrega. La Llotja, estand 15

Web

www.laminimalteatre.cat

Actuacions
  • Dia 12: 21:00; 23:30
  • Dia 13: 21:00; 23:30
  • Dia 14: 21:00
Espai
E. Les Sitges

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Daniela De Vecchi
Estrena
Idioma
Cast
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×