FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Joan Garriga lidera aquest grup que neix de tres reivindicacions essencials: la troba com a actitud per fer cançons a la manera dels antics trobadors, “trobant” la inspiració en la vida quotidiana; el kungfú com a disciplina per arribar a la perfecció; i la rumba catalana, gènere creat pels gitanos catalans a mitjans de la dècada del rock & roll. Amb aquestes premisses La Troba ha creat un compendi estilístic molt personal anomenat “rúmbia vallesana”. En aquest concert ens oferiran les cançons del seu darrer treball “Santalegria” i una revisió dels seus discos anteriors.

Fitxa artística

Intèrprets: Joan Garriga: veu i acordió Miguel Serviole “Muchacho”: guitarra espanyola, palmes, veus i jaleos Marià Roch: baix elèctric, palmes, veus Pep Terricabras: bateria Flor Inza: percussions Luís Arcos: guitarra elèctrica Pepino Pascual: clarinet, saxo, trompeta, bombona de butà, tubs, cargols de mar, etc...) Francisco Batista “Rambo”: percussions Toti Arimany: so & dubs

Web

www.latrobakungfu.net

Actuacions
  • Dia 11: 23:00
  • Dia 13: 01:00
Espai
E. Reguer
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
La Troba Kung-Fú
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
120'

Localització de l'espai

Cerca al web

×