FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una nit, en la foscor d’un carrer qualsevol, un home prova de retenir un desconegut que ha abordat a la cantonada. Li parla del seu univers, un suburbi on sempre és fosc, on se sent estranger, on ja no es treballa. Li parla de tot, fins i tot de l’amor, com només se’n pot parlar a un desconegut com aquell, silenciós, immòbil. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda. ESPECTACLE SELECCIONAT AL PROJECTE ALCOVER 2014

Fitxa artística

Traducció: Sergi Belbel Intèrpret: Òscar Muñoz Ajudant de direcció: Joan Albinyana Espai, vestuari i llum: Roger Orra Fotografia i disseny: Lydia Cazorla Premsa i RRPP: Neus Masferrer Producció: TNT-CAET i Arsènic Creació. La Llotja, estand 12

Web

www.escenapart.cat

Actuacions
  • Dia 12: 21:00 (cat); 23:30 (cat)
  • Dia 13: 21:00 (cast)
  • Dia 14: 00:00 (cast); 21:00 (cat)
Espai
Teatre Ateneu - Foyer
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Roberto Romei
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×