FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de teatre de carrer, amb música en viu, produït per FiraTàrrega. La ira dels peixos planteja l’enfrontament entre dues cultures, una representada pels residents d'un vaixell que viuen de la recollida d'escombraries del mar i l'altra pels visitants, que arriben per conèixer les particulars condicions de vida i els costums dels anomenats "homes peixos". Una història que parla sobre la diversitat i la resistència cultural. Una reflexió sobre com els estats totalitaris, els interessos econòmics i les ideologies afins a la mundialització estenen el seu domini territorial i amenacen la pervivència de les cultures minoritàries. Una proposta que convida el públic a viatjar pels espais de la identitat personal i col·lectiva i a recuperar un espai de llibertat que ens permeti somiar en la germanor entre tots els pobles del nostre planeta.

Ignacio Achurra, director artístic i guionista
Nascut a Santiago de Chile el 1979, Ignacio Achurra és llicenciat en Arts, actor, docent, dramaturg i director teatral. Membre fundador i actual director artístic de la companyia La Patriótico Interesante, amb la qual realitza, des de 2002, un intens treball d’investigació i creació en l’àmbit de les arts de carrer, amb 6 espectacles produïts que s’han presentat en els festivals més importants de Chile, França, Equador, Colòmbia, Espanya i Alemanya. El 2013 va participar com a professor en el Màster de Creació en Arts de Carrer organitzat per FiraTàrrega i la Universitat de Lleida. Actualment és codirector artístic del Festival Internacional de Teatro Callejero de Santiago de Chile, codirector de Achurra Entrenadores (consultora especialitzada en Comunicació efectiva) i actor a la Televisión Nacional de Chile (TVN).

Fitxa artística

Intèrprets: Guillermo Vidal, Martí Salvat, Ricard Sadurní, Carlos Ara, Adrián Díaz, Daniela Poch, Blanca Pascual, Raquel Gualtero, Montse Roig, Paula Escamilla Músics en escena: Tom Honnoré, Rodrigo Bastidas, Vincent Sermonne Producció executiva: FiraTàrrega Producció general: Eileen Morizur Direcció d'art: Pablo De la Fuente Direcció tècnica i escenografia: Cristobal Ramos Tècnics en escena i realització escenogràfica: Cristobal Ramos, Saoro Vicedo, Christopher Saygo Assistents escenografia: Maria Montseny, Cécile Mayot Assistència direcció i interpretació: Adrián Díaz Codirecció musical i interpretació: Rodrigo Bastidas, Tom Honnoré Disseny il·luminació i vestuari: Katiuska Valenzuela Confecció: Alba Minguella. Composiciò fotogràfica: Intersecció La Llotja, estand 01

Actuacions
  • Dia 12: 21:00
  • Dia 14: 00:00; 21:00
Espai
Pl. Hort del Barceloní
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ignacio Achurra
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×