FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Luigi Maestrini i Rafael Lanza es van conèixer treballant en la construcció del Large Hadron Collinder (LGH) del CERN, a Ginebra, com tants d'altres immigrants italians i espanyols. El Luigi com a paleta qualificat i el Rafa com a mestre d'obra. Aquests dos paletes il·lustrats, en el seu escàs temps lliure, van començar a oferir petites conferències teatralitzades a casa seva als amics i companys de feina. Més tard es van filmar, discutint i jugant amb conceptes filosòfics, usant objectes, materials i els seus propis cossos. Els resultats són una sèrie de “performances” farcides d'humor i d'una humanitat desbordada que ells anomenen, simplement, L'Obra. I això és el que el public fa, realment: una visita d'obra en perpètua construcció. FiraTàrrega els ha convidat perquè comparteixin amb el públic la seva particular visió del món. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda

Fitxa artística

Intèrprets: Luigi Maestrini i Rafael Lanza Col·laboració en la dramatúrgia: Piero Steiner i Ernesto Collado Producció: Fundación Collado Van Hoestenberghe & FiraTàrrega

Web

www.fundacioncolladovanhoestenberghe.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 12: 19:00
  • Dia 13: 13:00; 19:00
Espai
Farinera
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Maestrini & Lanza
Estrena
Idioma
Multi
Durada
55'

Localització de l'espai

Cerca al web

×