FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Companyia txeca de dansa contemporània que, amb aquesta peça, ha rebut el Dance Piece of the Year 2014 al seu país. Una coreografia que parla sobre la llibertat i sobre la manca de llibertat, la reclusió, la predeterminació i sobre la nostra capacitat per prendre decisions, per apassionar-nos i per creure en alguna cosa.

Fitxa artística

Choreography and dance: Veronika Kotlíková, Tereza Ondrová, Martina Hajdyla Lacová, Karolína Hejnová, Robo Nižník, Jaro Ondruš, Petr Opavský Costume and Scene Design: Dáda Nemecek Light Design: Katarína Duricová Music: Clarinet Factory live Produced by: VerTeDance o.s. Supported by: City of Prague, Ministry of Culture of the Czech Republic, Foundation život umelce, METROSTAV a.s., Tanec Praha NGO / Ponec - The Dance Venue, Ctyri dny o.s. and ALT@RT o.s. La Llotja, estand 38

Web

www.vertedance.org

Actuacions
  • Dia 13: 12:00; 22:30
Espai
E. Sant Josep
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Jirí Havelka
Estrena
Idioma
No text
Durada
55'

Localització de l'espai

Cerca al web

×