FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un grup d’aliens de diferents galàxies i amb aparença humana ha vingut per controlar la Terra. En l'establiment de la seva nova llar afronten diferents reptes, com el de la comunicació amb els humans. El nou treball d’aquesta companyia hongaresa, dirigida per Martin Boross, en coproducció amb FiraTàrrega, és un site specific que tracta sobre la distància, la imprevisibilitat, la seguretat i la familiaritat i que involucra un col·lectiu d’immigrants locals. Un espectacle de teatre gestual i visual que incorpora música en directe, dansa i videoart. Amb la col·laboració de l’Oficina d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Tàrrega, que ha possibiltat la recerca de ciutadans nouvinguts a Tàrrega per a la seva participació com a actors no professionals. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda

Fitxa artística

Intèrprets/creadors: Julia Jakubowska, Gáspár Téri, Szabolcs Tóth (músic). Intèrprets: Gisela Civit Saura, Nana Harastasan, Yvonne gonzalez santiago, Nancy Salvador, Assane Mbaye Richard de los Angeles Rosario, Luz Helena Gallego Posada, Thierno Talatou Diallo, Luz Elena duran moreno, Mireia Fontanet Assistent de direcció, traducció: Carla Rovira Pitarch. En col·laboració amb l’OASIC de Tàrrega / In collaboration with the OASIC of Tàrrega. La Llotja, estand 38

Web

http://stereoakt.hu/

Actuacions
  • Dia 12: 20:00
  • Dia 13: 20:00
  • Dia 14: 20:00
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Martin Boross
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×