FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Us imagineu una experiència única de circ i moviment que té lloc en una granja? Els animals vibren, es mouen, volen i ballen en combinació amb la música electrònica. Els integrants d'aquesta companyia afirmen que no creuen en l'ésser humà, sinó en la bèstia que habita i controla el nostre interior. LABORATORI DE MOVIMENT FIRATÀRREGA 2014. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda. Aquest espectacle es realitza fora de la ciutat. Prèvia presentació de l’entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al lloc de l’actuació. La durada de 90’ inclou els desplaçaments d’anada i tornada i l’espectacle. Punt de sortida bus i validació d’entrada: Rotonda St. Martí

Fitxa artística

Intèrprets: Niklas Blomberg, Ben Smith, John Simon, Santi Albalate, Tom Brand, Quim Girón, Katri Lausjärvi, Benet Jofre. Espectacle coproduït per FiraTàrrega i El Graner, amb la col·laboració del Teatre Municipal d'Olot i Subtopia (Suècia). La Llotja, estand 24

Web

www.animalreligion.com

Actuacions
  • Dia 12: 18:30
  • Dia 13: 11:30; 18:30
  • Dia 14: 18:30
Espai
E. Animal Religion
Gènere
Circ
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Quim Girón i Niklas Blomberg
Estrena
Idioma
No text
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×