FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Quatre poderosos estrafolaris i sense escrúpols es reuneixen en secret en una mansió per controlar el món. Una ciutadana qualsevol es perd al bosc i acaba descobrint la seva organització. Es diu C.O.C.A. i, tot i que la ciutadana comuna no n’havia sentit a parlar mai, determina cada moment de la seva vida: des del preu de la llet fins a la discoteca de moda on s’evadeix els divendres.

Fitxa artística

Intèrprets: Mercè Boher, Catalina Calvo, Meritxell Calvo, Salvador Miralles, Marta Santandreu Coreografia: Mònica Margarito Escenografia i vestuari: Victor Peralta. Producció inclosa al projecte IT Emergències coordinat per Eduard Molner, sota l’auspici del Grec, Temporada Alta i FiraTàrrega. / A production included in the project IT Emergències, coordinated by Eduard Molner, under the auspices of the Grec, Temporada Alta and FiraTàrrega.

Actuacions
  • Dia 14: 17:30
Espai
Poli. Municipal B

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Denise Duncan
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×