FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Col·lectiu artístic que reuneix Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol a partir de la necessitat de compartir coneixements i inquietuds creatives. En aquesta peça de dansa contemporània, plantejada com una performance centrada en el moviment i la paraula, estableixen un diàleg lúdic amb el públic a partir de la improvisació. Una experiència al voltant de conceptes com origen i futur, que qüestiona la temporalitat a partir de la transformació del cos.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Colectivo Big Bouncers: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola Col·laboració artística: Joao Lima, Federica Porello Edició àudio: Pablo (Mo) Ramirez Veu en off: Cristina Carrasco i Claudia Solwat Vídeo i foto: Tristán Pérez Martín. Management Antic Teatre/Georgina Majench. Espectacle creat en residència a tragantDansa 2013, La Caldera 2012-2013, La Visiva 2013 i Burdag Studio (Polònia) 2013. Amb la col·laboració de l'Institut Ramón Llull, Osic.

Web

www.bigbouncers.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 12: 19:00 (Cast)
  • Dia 13: 19:30 (Eng)
  • Dia 14: 17:30 (Cast)
Espai
Pl. dels Comediants
Gènere
Dansa
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Cecilia Colacrai, Mireia de Querol, Anna Rubirola
Estrena
No
Idioma
Cast / Eng
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×