FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de clown enèrgic amb música en directe. Cançons pròpies, gags absurds, cabaret… El caos del pallasso s'apropia de l'espectacle. Improvisació, divertir-se passi el que passi. El talent i la bogeria experta de Guillem Albà combinats amb l’habilitat instrumental dels sis músics de The All In Orchestra, sorprenentment hàbils amb qualsevol estil musical. L’entrada no garanteix el dret a seient

Fitxa artística

Idea original, guió, i composició musical: Guillem Albà & The All In Orchestra Intèrprets: Guillem Albà, Manu Estoa, Iñaki Marquiegui, Martí Soler / Roger Bas, Albert Comaleras, Roc Albero / Ramon Figueras i Edgar Gómez Direcció artística: Guillem Albà Direcció musical: Iñaki Marquiegui & Manu Estoa Direcció tècnica sonorització: Ton Mentruit & Gorka Ortega (LaJungla.cat) Disseny il·luminació i tècnics de llums: Ignasi Solé, i Oriol Ibáñez Textos cançons: Pau Escribano, Anna Roig i Tatiana Sánchez Veu en off: Àngel Llàcer Regidoria, producció, i management: Blai Rodríguez. "MARABUNTA" és una producció de GUILLEM ALBÀ & THE ALL IN ORCHESTRA

Web

www.MarabuntaShow.com

Actuacions
  • Dia 12: 19:30; 22:30
  • Dia 13: 21:00
  • Dia 14: 01:00; 12:00; 20:00
Espai
E. Moritz
Gènere
Clown - Música
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Guillem Albà / Direcció Musical: Iñaki Marquiegui & Manu Estoa
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×