FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quatre artistes a la recerca dels límits del flamenc, a través de la paraula, la música i el ball. Una experiència d’encontres, complicitats i contrastos en la qual cada artista s’expressa amb el seu propi llenguatge. El tàndem format per Marco Vargas i Chloé Brûlé s’acompanya en aquesta ocasió de Juan José Amador, un clar referent del flamenc, i de Mansilla, artista amb un gran univers poètic

Fitxa artística

Intèrprets: Marco Vargas, Chloé Brûlé, Fernando Mansilla, Juan José Amador Coreografia: Marco Vargas, Chloé Brûlé Textos: Fernando Mansilla Música: Juan José Amador Fotografia: Luis Castilla Vídeo: Histeria Kolektiboa Vestuari: La Aguja en el dedo y Fondo de Armario Disseny i comunicació: Elena Carrascal Distribución: 8co80 Gestión Cultural, SL. La Llotja, estand 13

Web

http://8co80.com

Actuacions
  • Dia 13: 18:00
  • Dia 14: 11:30; 19:30
Espai
Museu Comarcal de l'Urgell
Gènere
Dansa
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Marco Vargas, Chloé Brûlé
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×