FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La societat actual se sent sovint “malmenada” i abocada a la deriva. Quatre ballarins exploren en el moviment aspre, brut i imprecís d’aquest anar i venir i es formulen preguntes: cap a on hem de tirar?, on ens porta el moviment?, la resistència pot canviar el sentit del moviment? L’objectiu de la peça és mostrar aquest moviment de forma neta, desproveïda de qualsevol cosa supèrflua i amb certa cruesa. I entremig esbrinar si hi ha respostes i, sobretot, si som capaços de trobar-les.

Fitxa artística

Creació, interpretació: Mariantònia Oliver, Pepón Prades, Jaume Manresa, Pedro Mas Temes musicals: John Cale, Herman Düne, The Smiths, James Blake, Hot Chip, Johnny Cash, John Batanne /Ramuntxo Matta Espai lumínic: Manu Martínez Vestuari: Cia Mariantònia Oliver Producció: Mariantònia Oliver Administració: Alexandra Fiol Vídeos: Jordi Teixidó Col·laboradors: Aina Pascual, Maria Muñoz, Kike Salgado, Silvia Sant, L'animal a l'esquena. La Llotja, estand 30

Web

www.mariantoniaoliver.net

Actuacions
  • Dia 12: 18:30
  • Dia 13: 17:00
  • Dia 14: 12:30
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Mariantònia Oliver
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×