FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Producció multidisciplinària que combina moviment, vídeo, text i música. Un jove equip creatiu de l’escena contemporània txeca i eslovaca treballa amb actors de cinc països europeus amb edats compreses entre els 52 i els 83 anys, per oferir un espectacle que parla sobre la vellesa i l’experiència d’aquests artistes en el seu recorregut vital, però que també parla sobre els seus desitjos, les seves emocions i les seves ganes de viure. Un treball que afronta de cara els temes tabú relacionats amb l’envelliment, els canvis en la sexualitat, la percepció de la pròpia vida o la solitud, per traslladar-nos un missatge optimista: ni la vida ni l’art s’acaben quan arribes als 50. Espectacle subtitulat en castellà i en anglès.

Fitxa artística

Intèrprets: Martin Balik, Alois Bilek, Beatrice Cordua, Katarina Duricova, Lukas Jiricka, Lucia Kasiarova, Ildiko Moger, Krzysztof Raczkowski, Jan Sedal, Tomas Vtipil, Maria Zagatova. La Llotja, estand 38

Web

sgt.tejnorova.com

Actuacions
  • Dia 14: 12:30; 19:00
Espai
E. Sant Josep
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Petra Tejnorova
Observacions
Subtítulos en castellano Subtitled in english
Estrena
Idioma
Multi
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×