FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de clown de carrer per a tots els públics. La terrassa d’un bar d’un petit restaurant o del jardí d’una casa: una taula, dues cadires, un para-sol, un penja-robes, un mirall i un maître molt especial. Al seu voltant hi ha nens que juguen, una dona que passeja el seu gosset, un senyor de caminar frenètic, dos enamorats que es fan petons en un banc, se senten els clàxons dels cotxes, el plor d’un nadó, les converses de la gent...

Fitxa artística

Producció: JAM (Jaume Jové) Mirada externa: Ferran Aixalà Intèrpret: JAM Tècnica: Cristina Queralt Disseny de vestuari: JAM Confecció de vestuari: Goretti Herrero Taller i construcció: Joan Pena Disseny d’escenografia: JAM Músiques: Ferran Aixalà i Puça Fotografia: Joan Vicenç Cantó Disseny gràfic: Adrià Martí. La Llotja, estand 31

Web

WWW.JAMWEB.CAT

Actuacions
  • Dia 12: 11:00; 18:00
  • Dia 13: 11:00; 18:30
  • Dia 14: 11:00; 17:00
Espai
E. Reguer
Gènere
Clown
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Jaume Jové Martí
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×