FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

15Feet6 són un col·lectiu de 4 joves artistes internacionals establerts a Bèlgica, especialitzats en les acrobàcies amb la barra russa, el màstil xinès, la bàscula coreana i els salts aeris. A Dynamite & poetry ofereixen una performance de carrer explosiva on la tècnica i el risc es barregen amb l’humor i la poesia.

Fitxa artística

Intèrprets: Tain Molendijk, Jasper D'hondt, Richard Fox, Thomas Dechaufour. Espectacle presentat en col·laboració amb el festival MiramirO./ Presented in collaboration with the MiramirO festival. La Llotja, estand C2

Web

www.15feet6.com

Actuacions
  • Dia 12: 19:30
  • Dia 13: 19:30
  • Dia 14: 18:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
15feet6
Estrena
Idioma
Multi
Durada
45'
País
Bèlgica

Localització de l'espai

Cerca al web

×