FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Adaptació contemporània i de carrer del clàssic de Lope de Vega, que explica la història del poble que, cansat de les atrocitats d’un comanador corrupte i violador, decideix unir-se per combatre i matar el seu opressor. El text original s’entrecreua amb la dramatúrgia d’Anna Maria Ricart per oferir-nos una profunda reflexió sobre la nostra societat, com ja ho van fer amb el seu espectacle Trossos estrenat a FiraTàrrega el setembre de 2012. Espectacle guanyador del Premio Off de Calle Zaragoza 2013.

Fitxa artística

Intèrprets: Andrea Madrid / Queralt Casasayas, David Menéndez / Marc Pujol, Guillem Gefaell / Marc Naya, Martí Salvat / Marc Pujol, Rosa Serra / Ilona Muñoz, Sergi Torrecilla / Albert Mèlich, Marc Rius / Toni Mas Dramatúrgia: Anna Maria Ricart Escenografia: Adrià Pinar Marcó Assessorament en moviment: Marta Hervás Distribució: 23 Arts i Clara Pérez Distribución Producció: Companyia Obskené. La Llotja, estand 27

Web

http://www.obskene.org/#!fuente-/c13re

Actuacions
  • Dia 12: 20:00
  • Dia 13: 21:30
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Ricard Soler i Mallol
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
65'

Localització de l'espai

Cerca al web

×