FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El rei Gaspar reparteix publicitat en un carrer comercial. Però, qui hi ha darrere la barba d’estopa? Inspirat en el llibre homònim de Gabriel Janer Manila, foradelugar construeix un espectacle que explica la història d'un lluitador que aspira a una vida millor per a ell i la seva família. Una reflexió sobre la immigració que ens permetrà conèixer la vida amagada del seu protagonista i viure en primera persona els seus pensaments, els seus sentiments, els seus records, els seus desitjos i els seus somnis. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda

Fitxa artística

Intèrpret: Arnau Vinós Vídeo: Jep Brengaret Espai sonor: Joan Pons (El petit de ca l'Eril). La Llotja, estand 26

Web

www.foradelugar.com

Actuacions
  • Dia 12: 14:00; 15:30; 17:00
  • Dia 13: 14:00; 15:30; 17:00
  • Dia 14: 14:00; 15:30; 17:00
Espai
Pl. Carles Perelló
Gènere
Noves dramatúrgies
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Mónica Mar i Arnau Vinós
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×