FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Aquest treball es planteja com una preqüela que s’ubica a l’inici de la trilogia integrada per Kamchàtka i Habitaculum. Els mateixos personatges, el mateix univers. El públic és citat en un lloc inesperat per iniciar un viatge sorprenent. Una aventura on la geografia de la pròpia ciutat es converteix en un laberint ple d'experiències. Un espectacle en moviment, una fugida plantejada com una forma de lluita cap a l'esperança d'un món millor. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda

Fitxa artística

Cocreadors / Intèrprets: Cristina Aguirre Pérez, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz Parra, Lluis Petit, Josep Roca Canal, Edu Rodilla Soriano, Santi Rovira Odena, Gary Shochat, Prisca Villa. Espectacle coproduït per FiraTàrrega, Scènes de la Rue – Mulhouse (França) i Derrière le Hublot – Capdenac (França) / Co-produced by FiraTàrrega, Scènes de la Rue – Mulhouse (France) and Derrière le Hublot – Capdenac (France). La Llotja, estand 33

Web

www.kamchatka.cat

Actuacions
  • Dia 12: 11:00; 19:00
  • Dia 13: 11:00; 19:00
  • Dia 14: 11:00; 19:00
Espai
C/ Urgell, 30

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Adrian Schvarzstein
Estrena
Idioma
No text
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×