FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

En aquest solo, Toni Mira vol compartir amb el públic una estona de poesia, màgia, joc, ironia, imaginació i ritme. Experiències personals que prenen forma a través de la presència en escena d’un monòlit rectangular. Amb aquest element es crea un joc de forces i equilibris i es generen imatges que esdevenen metàfora de les lluites internes de l’ésser humà. Una peça on, a més de la dansa, hi compareixen elements i recursos d’altres llenguatges escènics: la paraula, el claqué, el vídeo, la percussió, la màgia i el circ.

Fitxa artística

Coreografia i interpretació: Toni Mira Ajudant de direcció: Claire Ducreux Textos: Beth Escudé i Gallés, Claire Ducreux Escenografia: Miquel Ruiz Il·luminació: Nani Valls Música: Joan Saura, David Moreno, Lou Reed, Sílvia Pérez Cruz Vídeo: Esteban Crucci Assessorament arnesos: Volàtil Assessorament veu i cant: Mariona Sagarra Producció: Silvia Lorente Ajudant en pràctiques: Andrea Hernández. La Llotja, estand C5

Web

www.natsnus.com

Actuacions
  • Dia 12: 19:30
Espai
E. Sant Josep
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toni Mira
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×